Τηλ. +30 6973 346777

news 3

Nέα

Όλα έτοιμα για την γιορτή λήξης της σεζόν του Ποσειδώνα!

Όλα έτοιμα για την γιορτή λήξης της σεζόν του Ποσειδώνα!

0 comments

Στις 13 Ιουνίου θα πέσει η αυλαία στην φετινή σεζόν με μια ξεχωριστή βραδιά για όλα τα μέλη των ακαδημιών του Ποσειδώνα.
Την Πέμπτη 13 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης για τις ακαδημίες του Ποσειδώνα Καλαμαριάς και το δ.σ. του συλλόγου καλεί ποδοσφαιριστές και γονείς να δώσουν το παρών!


Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στις 20:15 στο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ». Η βραδιά θα κυλήσει με απολογισμό της φετινής χρονιάς, αλλά και την οριοθέτηση των στόχων για την λειτουργία των τμημάτων υποδομής για την επόμενη, μαζί με οδηγίες από τους προπονητές, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό λαϊκό πρόγραμμα, μπάρμπεκιου και αναψυκτικά!


Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τιμηθούν οι ομάδες που συμμετείχαν στο 1ο τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία ο Ποσειδώνας, καθώς και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην ανδρική ομάδα και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΜ.
Τα παιδιά θα πρέπει να φορούν το μπλουζάκι αποστολής (γαλάζιο πόλο, Zues). Σχετικές πληροφορίες από την γραμματεία και τους προπονητές.

Share it!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης»

Πόντου & Αγ. Νικολάου Καλαμαριά 55132
Ελλάδα
ΤΗΛ.  +30 6973 346777
info@poseidonasfc.gr

newsletter εγγραφη

 idrogios      thessgiros     AROMATA      logo anatoliko remelonasladicasa afitos logo

ygiakostopticthemisserf

 

Κρεαταγορά Ο ΣΟΧΟΣ - Μότσανος Γεώργιος