Τηλ. +30 6973 346777

news 3

Nέα

Ο Κεφαλάς νέος προπονητής στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς!

Ο Κεφαλάς νέος προπονητής στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς!

0 comments

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Κεφαλά, ο οποίος αναλαμβάνει το τιμόνι της ανδρικής ομάδας.

Μετά από δύο χρόνια σε Τρίγλια και Στρατώνι, ο Γιώργος Κεφαλάς επιστρέφει στον πάγκο του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, προκειμένου να αναλάβει την δημιουργία του νέου Ποσειδώνα, με στόχο μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΜ.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Γιώργος Μαζουλουτκσής τόνισε πως: «Ένας φίλος από τα παλιά έρχεται και πάλι στην ομάδα, χαιρετίζουμε την συνεργασία μαζί του. Ταιριάζουν τα χνώτα μας, άλλωστε έχουμε συνεργαστεί με επιτυχία και στο παρελθόν. Το είχαμε πει χαρακτηριστικά την τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε ότι η πόρτα του συλλόγου παραμένει ανοιχτή.

Ο κ. Κεφαλάς αναλαμβάνει την ομάδα έχοντας ως φιλοσοφία την αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών που πρωταγωνιστούν ήδη στις ακαδημίες και προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου, σε συνδυασμό με την δημιουργία ενός ποδοσφαιρικού συνόλου που θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν και είναι πάντα στο DNA του Ποσειδώνα, αλλά φέτος ειδικά θα γίνει προσπάθεια για να αξιοποιηθούν τα νέα παιδιά (γεννηθέντα 2001, 2002,2003) τα οποία δείχνουν ότι έχουν πολύ μέλλον.

Να σημειώσω επίσης, ότι ο Φώτης Μαζουλουξής θα είναι πάντα κοντά στην ομάδα, αναλαμβάνοντας έναν πιο οργανωτικό ρόλο.

Σύντομα θα έχουμε περισσότερα σε επίπεδο ανανεώσεων, αλλά και τις νέες μεταγραφές».

Share it!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης»

Πόντου & Αγ. Νικολάου Καλαμαριά 55132
Ελλάδα
ΤΗΛ.  +30 6973 346777
info@poseidonasfc.gr

newsletter εγγραφη

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

vimatec logo   idrogios      thessgiros     AROMATA     barelakia2 logo anatoliko   Thermaikos Tours    remelon  curcumas sponsor 2 vita enaprosena 1

Κρεαταγορά Ο ΣΟΧΟΣ - Μότσανος Γεώργιος