Τηλ. +30 6973 346777

news 3

Nέα

 Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο χορός του Ποσειδώνα Καλαμαριάς!

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο χορός του Ποσειδώνα Καλαμαριάς!

0 comments

Μέσα σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στην φιλόξενη αίθουσα του Ceaser’s Club.

Μια βραδιά που κύλησε με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό, δόθηκε σε όλους η δυνατότητα για μια μικρή… απόδραση από την καθημερινότητα, με τις ανάλογες ευχές για καλές γιορτές και μια ευτυχισμένη νέα χρονιά.

Το παρών έδωσε πολύς κόσμος από την αθλητική, κοινωνική, επιχειρηματική, πολιτική δραστηριότητα του Δήμου Καλαμαριάς και όχι μόνο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης το δ.σ. του Ποσειδώνα βράβευσε τους:

  1. Παναγιώτη Ασλανίδη, επαγγελματίας στον χώρο των τροφίμων για την στήριξη και συμπαράσταση του στον σύλλογο, καθώς και στον αθλητισμό της Καλαμαριάς. Tην βράβευση έκαναν τα μέλη του συλλόγου Έντι Χιμάμη, Μιχάλης Ζωγράφος.
  2. Στέλιο Ματσαρίδη, καθηγητή φυσικής αγωγής, πρωταθλητής και μέλος των εθνικών ομάδων πάλης-πυγμαχίας, προπονητή και αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Καλαμαριάς για την προσφορά του στην πόλη και στον αθλητισμό. Την βράβευση έκανε ο Θανάσης Γιαννακός.
  3. Άρη Τεμεκενίδη, απόφοιτο χημείας του ΑΠΘ, διευθυντή του εκπαιδευτικού οργανισμού «Ανατολικό», επικεφαλής δημοτικής παράταξης, δημοτικό σύμβουλο Καλαμαριάς για την στήριξη του ίδιου και των συνεργατών του στον σύλλογο, καθώς και την προσφορά στον αθλητισμό της Καλαμαριάς. Την βράβευση έκαναν οι Γιάννης Γιαννουλάκης και Γιώργος Μαζουλουκτσής.
  4. Διαμαντή Γκολιδάκη, ειδικό καρδιολόγο, διδάκτορα Ιατρικής και υποψήφιου βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές με την ΝΔ, για τις πολύτιμες επιστημονικές υπηρεσίες του στον σύλλογο και την προσφορά του στον αθλητισμό της Καλαμαριάς. Την βράβευση έκαναν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ανέστης Παγώνης.

Παρόντες επίσης οι: Aντιδήμαρχος Παιδείας-Αθλητισμού δήμου Καλαμαριάς κ. Αθανάσιος Γιαννακός, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Αβραμίδης, Τεριακίδης,  κα Τσαβδαρίδου του εκπαιδευτικού οργανισμού «ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ», ο εντεταλμένος αθλητισμού κ. Απόστολος Ματσαρίδης, οι επιφανείς επαγγελματίες της πόλης μας κ.κ. Ανέστης Παγώνης, Δημήτρης Παπαδόπουλου, Κώστας Καλογερόπουλος, Αντώνης Σαμαράς.

Στον χορό το κέφι χτύπησε… κόκκινα με το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με έκτακτη συμμετοχή του Χρήστου Κωσταρά και του Βαγγέλη Τζελέπη, ενώ δόθηκαν πλούσια δώρα με την λαχειοφόρο αγορά.xor7xor5

xor6xor4xor3xor2

xor1

Share it!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης»

Πόντου & Αγ. Νικολάου Καλαμαριά 55132
Ελλάδα
ΤΗΛ.  +30 6973 346777
info@poseidonasfc.gr

newsletter εγγραφη

 idrogios      thessgiros     AROMATA      logo anatoliko remelonasladicasa afitos logo

ygiakostopticthemisserf

 

Κρεαταγορά Ο ΣΟΧΟΣ - Μότσανος Γεώργιος