Τηλ. +30 6973 346777

news 3

Nέα

Μαζουλουκτσής: «Μεγάλη επιτυχία, μπράβο σε όλους, ο Ποσειδώνας έχει το DNA του πρωταθλητή»

Μαζουλουκτσής: «Μεγάλη επιτυχία, μπράβο σε όλους, ο Ποσειδώνας έχει το DNA του πρωταθλητή»

0 comments

Ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Καλαμαριάς Γιώργος Μαζουλουκτσής φανερά συγκινημένος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε για την μεγάλη επιτυχία:

«Είμαστε ξανά επάξια, με το σπαθί μας στην Α1 κατηγορία, πετυχαίνοντας για τρίτη φορά από το 2012 την άνοδο στην μεγαλύτερη κατηγορία της ΕΠΣΜ. Ήταν μια τεράστια προσπάθεια πολλών μηνών και αξίζουν πολλά και μεγάλα μπράβο σε όλους!

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένεια μου, όλους τους συνεργάτες μου, τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και όλους όσους ήταν κοντά μας. Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ανταποκρίθηκε για μια ακόμη φορά.

Μπορεί κάποιοι να είχαν προεξοφλήσει ότι θα διαλυθούμε, όμως ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς, όχι μόνο δεν διαλύθηκε, αλλά πέτυχε μια τεράστια επιτυχία, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επίτευξη της ανόδου, απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους, με ιστορία, όπως είναι και ο ΠΑΟΝΕ.

Αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι είναι ο σύλλογος έχει το DNA του πρωταθλητή, του νικητή και ξέρουμε τον στόχο μας από δω και πέρα…

Η ομάδα του Ποσειδώνα από το 1997 που έχω την τιμή να βρίσκομαι σε αυτή, απέδειξε ότι ανήκει στον κόσμο της, είναι μια γροθιά, μια οικογένεια και έχει κερδίσει την αναγνώριση όλων στο ερασιτεχνικό ποδίσφαιρο».

Επίσης, κλείνοντας θέλω να πω ότι όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος».

Share it!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης»

Πόντου & Αγ. Νικολάου Καλαμαριά 55132
Ελλάδα
ΤΗΛ.  +30 6973 346777
info@poseidonasfc.gr

newsletter εγγραφη

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

vimatec logo   idrogios      thessgiros     AROMATA     barelakia2 logo anatoliko   Thermaikos Tours    remelon  curcumas sponsor 2 vita enaprosena 1

Κρεαταγορά Ο ΣΟΧΟΣ - Μότσανος Γεώργιος