Τηλ. +30 6973 346777

news 3

Nέα

Κάλεσμα στήριξης και ανόδου!

Κάλεσμα στήριξης και ανόδου!

0 comments

Κάλεσμα σε όλους τους αθλητές, γονείς και μέλη του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία της Καλαμαριάς απευθύνει η διοίκηση, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον ΠΑΟΝΕ για την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία!

Αναλυτικά:

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Καλαμαριά στο δημοτικό γήπεδο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ». Η ομάδα μας υποδέχεται την Τετάρτη (8/5/19, 18:00) τον ΠΑΟΝΕ για την τελευταία αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΜ και από αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Η παρουσία σας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ σε αυτά τα τελευταία μέτρα του φετινού μαραθώνιου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Η δύναμη του κόσμου, των νέων παιδιών, η δύναμη της οικογένειας του Ποσειδώνα αποτελούσε πάντοτε το βασικό συστατικό για την πορεία του συλλόγου.

Όλοι μαζί, στηρίζουμε την ομάδα μας με όλη μας τη δύναμη, ώστε να φτάσει σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα να κατακτήσει το πρωτάθλημα της περιόδου 2018-2019 και την άνοδο.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ».

Share it!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης»

Πόντου & Αγ. Νικολάου Καλαμαριά 55132
Ελλάδα
ΤΗΛ.  +30 6973 346777
info@poseidonasfc.gr

newsletter εγγραφη

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

vimatec logo   idrogios      thessgiros     AROMATA     barelakia2 logo anatoliko   Thermaikos Tours    remelon  curcumas sponsor 2 vita enaprosena 1

Κρεαταγορά Ο ΣΟΧΟΣ - Μότσανος Γεώργιος