Τηλ. +30 6973 346777

news 3

Nέα

 Και εγένετο Poseidonas FC 1st tournament New Generation!

Και εγένετο Poseidonas FC 1st tournament New Generation!

0 comments

Ένα όνειρο πολλών χρόνων γίνεται πράξη! Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με διοργανωτή τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς ξεκίνησε! Και εγένετο Poseidonas FC 1st tournament New Generation!

Οι αγώνες του πρώτου ποδοσφαιρικού τουρνουά θα αφορούν τα τμήματα από Κ12 μέχρι και Κ5 (μπαμπίνι), θα συμμετέχουν τουλάχιστον δέκα ομάδες ανά ηλικία και θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Football Sport Center, σε ένα εξαιρετικά ευχάριστο περιβάλλον προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, στην οδό Ποσειδώνος 47 στην περιοχή του Φοίνικα.

Στόχος να δοθεί πρωταγωνιστικός ρόλος στα μικρά παιδιά, να παίξουν ποδόσφαιρο, να μάθουν τα μυστικά του, να αγαπήσουν την «στρογγυλή θέα», μέσα από ένα ανταγωνιστικό τουρνουά.

Θα υπάρχουν διαιτητές στους αγώνες και ιατρική υπηρεσία για πρώτες βοήθειες, όπως πολλά παράλληλα χάπενιγκς και εκδηλώσεις.

Οι εγκαταστάσεις ιδιοκτησίας της οικογένειας Φαμιλονίδη συμπεριλαμβάνουν και αναψυκτήριο – καφέ για χαλάρωση των αθλητών, αλλά και για να περνούν ευχάριστα την ώρα τους οι συγγενείς και οι φίλοι τους. Επίσης διαθέτουν ολοκληρωτικά ανακαινισμένα και σύγχρονα αποδυτήρια για τους αθλητές, γυμναστήριο υψηλών προδιαγραφών για αγώνες crossfit και όχι μόνο καθώς και δωρεάν πάρκινγκ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τουρνουά θα γίνουν γνωστές μέσα από την επίσημη συνέντευξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 14:30 στις εγκαταστάσεις του Football Sport Center, παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, της δημοτικής αρχής και των θεσμών του ποδοσφαίρου!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Share it!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης»

Πόντου & Αγ. Νικολάου Καλαμαριά 55132
Ελλάδα
ΤΗΛ.  +30 6973 346777
info@poseidonasfc.gr

newsletter εγγραφη

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

vimatec logo   idrogios      thessgiros     AROMATA     barelakia2 logo anatoliko   Thermaikos Tours    remelon  curcumas sponsor 2 vita enaprosena 1

Κρεαταγορά Ο ΣΟΧΟΣ - Μότσανος Γεώργιος