Τηλ. +30 6973 346777

news 3

Nέα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ»!

0 comments

Το διοικητικό συμβούλιο του Ποσειδώνα Καλαμαριάς ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής σεζόν 2020-21 ανακοινώνει τα εξής:

Μέσα σε ένα δύσκολο και ασφυκτικό περιβάλλον λόγω της πανδημίας και της οικονομικής κρίσης, η οικογένεια του Ποσειδώνα Καλαμαριάς είναι αποφασισμένη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ιστορίας των 63 χρόνων της, την αγάπη για το υγιές ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την ανάπτυξη των ακαδημιών και τις απαιτήσεις της ευρύτερης αθλητικής οικογένειας της Καλαμαριάς και της Θεσσαλονίκης.

Οι άνθρωποι που σηκώνουν το βάρος του συλλόγου είναι αποφασισμένοι –παρά τις όποιες δύσκολες συγκυρίες- να δημιουργήσουν μια πιο ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΠΣΜ, αντάξια των φιλοδοξιών όλων μας και φυσικά να συνεχίσουν την μακροχρόνια παράδοση στις ακαδημίες και στο μέλλον του ποδοσφαίρου μας, με την ίδια φροντίδα κι αγάπη.

Στο πλαίσιο αυτό και στην λογική ότι ο στόχος του Ποσειδώνα ήταν, είναι και θα είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής, φιλόδοξης, αλλά και βιώσιμης ομάδας, κάνουμε γνωστό ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε καλά χέρια. Ο νέος μας προπονητής Δημήτρης Κάλφας δημιουργεί σε συνεργασία με την διοίκηση μια ομάδα από έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές, σε συνδυασμό με την παρουσία αρκετών ταλαντούχων νέων παιδιών από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.

Ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς παρά τις «επιθυμίες» ή τα «θέλω» κάποιων είναι αποφασισμένος να συνεχίσει ακόμη πιο δυνατός και θα συνεχίσει. Άλλωστε όλοι οι συντελεστές και συνεργάτες του συλλόγου δεν είναι από αυτούς που εγκαταλείπουν την «μάχη», ούτε τα παρατάνε εύκολα.

Ευχαριστούμε με την ευκαιρία αυτή, όλους όσους μας στήριξαν και μας στηρίζουν στα δύσκολα, αλλά και εκείνους που δεν το έκαναν, μια και μας πείσμωσαν να βρούμε τις λύσεις!

Τα καλύτερα έρχονται…

Share it!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης»

Πόντου & Αγ. Νικολάου Καλαμαριά 55132
Ελλάδα
ΤΗΛ.  +30 6973 346777
info@poseidonasfc.gr

newsletter εγγραφη

 idrogios      thessgiros     AROMATA      logo anatoliko remelonasladicasa afitos logo

ygiakostopticthemisserf

 

Κρεαταγορά Ο ΣΟΧΟΣ - Μότσανος Γεώργιος