Τηλ. +30 6973 346777

news 3

Nέα

Αποθέωση Απόστολου Βέλλιου στις ακαδημίες του Ποσειδώνα Καλαμαριάς! (photos)

Αποθέωση Απόστολου Βέλλιου στις ακαδημίες του Ποσειδώνα Καλαμαριάς! (photos)

0 comments

Από τα γήπεδα της Βρετανίας στις ακαδημίες του Ποσειδώνα Καλαμαριάς για τον Απόστολο Βέλλιο! Ο διεθνής επιθετικός της Νότιγχαμ δεν βρέθηκε τυχαία στο Δημοτικό γήπεδο της Καλαμαριάς. Ο λόγος; Να δει τον μικρό του αδελφό Ανέστη, ο οποίος κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Ποσειδώνα, αλλά και να χαρίσει μια φανέλα του στην ομάδα της Καλαμαριάς.

Ο Βέλλιος, ο οποίος είχε μαζί του και τον ποδοσφαιρικό του μέντορα, τον πατέρα του Κώστα, γνώρισε την αποθέωση από μικρούς και μεγάλους, υπέγραψε αυτόγραφα, χωρίς να αρνηθεί να φωτογραφηθεί με όσους του ζήτησαν, πάντα «οπλισμένος» με ένα πλατύ χαμόγελο.

Όπως είναι γνωστό, ο μικρός Ανέστης, αδελφός του διεθνή επιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ Απόστολου Βέλλιου, επέλεξε να εμπιστευτεί τον Ποσειδώνα Καλαμαριάς και να ενταχθεί στις ακαδημίες του, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, με στόχο την σωστή εκμάθηση του αθλήματος υπό την καθοδήγηση και εποπτεία καταξιωμένων προπονητών, συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή ποδοσφαιρική παράδοση της οικογένειας.

Στο στιγμιότυπο, ο Βέλλιος με τον υπεύθυνο των ακαδημιών του Ποσειδώνα Φώτη Μαζουλουξή, τον προπονητή Ηρακλή Μακρίδη, τον… Βέλλιο τζούνιορ, αλλά και συμπαίκτες του.

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

vel1vel2vel3vel5vel6vel7

 

Share it!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Α.Γ.Σ. Ποσειδών Καλαμαριάς - Ακαδημία Ποδοσφαίρου
Δημοτικό Γήπεδο Καλαμαριάς «Αριστοτέλης»

Πόντου & Αγ. Νικολάου Καλαμαριά 55132
Ελλάδα
ΤΗΛ.  +30 6973 346777
info@poseidonasfc.gr

newsletter εγγραφη

 idrogios      thessgiros     AROMATA      logo anatoliko remelonasladicasa afitos logo

ygiakostopticthemisserf

 

Κρεαταγορά Ο ΣΟΧΟΣ - Μότσανος Γεώργιος